Chalk Paint™

Chalk Paint™ is makkelijk bruikbare verf op waterbasis met een matte structuur. Deze verf kan op vele manieren worden gebruikt, dunne of dikke laag, met of zonder structuur, is makkelijk mengbaar en het grote voordeel is dat je de meubels van te voren NIET hoeft te schuren en NIET in de  grondverf hoeft te zetten, je kunt zo aan de slag als je (opeens) zin hebt om je interieur een nieuwe look te geven.

Met 1 pot kun je verschillende oppervlakken verven, zoals, meubels, hout, vloeren, muren, stof, leer en glas. Chalk Paint™ droogt snel, is verkrijgbaar in 2 formaten, 1 liter en 120 ml en is beschikbaar in 44 kleuren, die onderling goed te mengen zijn. Met een liter Chalk Paint™ verf je ongeveer 13m², genoeg voor een grote kast en met een (proef) potje van 120 ml, ± 1.5 m² kan je een keukenstoel of leuke accessoires verven.

Wil je meer weten over verschillende technieken met Chalk Paint™, volg dan eens de Workshop Annie Sloan Verftechnieken I , waarin je de basis verftechnieken leert en thuis gelijk aan de slag kunt.

Voor Nederlandse ondertiteling:
klik op het icoontje in de menubalk onderaan het filmpje