Muurcirkel met houtlook en IOD stempels

Sinds vorig jaar verkopen wij ook de super gave stempels en transfers van Iron Orchid Designs en in deze workshop gaan we werken met de speciale kerst stempel editie en uiteraard Annie Sloan Chalk Paint™.

Wat ga je doen?

Je begint deze workshop met het verven, uiteraard zonder schuren en gronden, van het muurcirkel in Old White om deze vervolgens te voorzien van een houtlook met de IOD Barnwood Planks stempel.

Als alles goed droog is, na een wel verdiende kop koffie of glas thee met heerlijke lekkernijen, ga je beginnen met het aanbrengen van de door jouw uitgekozen IOD stempels.

Vervolgens werk je de muurcirkel af met een laagje wax om je kunstwerk te beschermen en heb je een échte eyecatcher voor in huis of onder de veranda!

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen verf- of DIY ervaring nodig!

De kerstworkshop ‘Wandcirkel’ is inclusief alle materialen, gebruik van originele schorten en kwasten van Annie Sloan, 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind van de avond een hapje en een drankje.

De kosten voor deze workshop zijn €45.00 p.p. all in. Het maximaal aantal deelnemers is 4 personen. De workshop wordt gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel/workshopatelier in Druten.

Hoe laat?

12.30 tot ca 16.30 uur
19.00 tot ca 22.00 uur

Wanneer?

Dinsdag 24 november 2020 (Vol) 19.00-22.00 uur

Woensdag 9 december 2020 (Vol) 13.30-16.30 uur

Je kunt je hier direct aanmelden.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

Heb je zelf een groepje van 4 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!