bestel hier je favoriete kleur!
Satin Paint

Satin Paint

Annie Sloan Satin Paint

Is ontworpen voor gebruik binnenshuis en geeft een robuuste maar mooie zacht glanzende afwerking op elke houten of metalen ondergrond. Het verschil met Chalk Paint is, dat Satin Paint géén wax of lacquer nodig heeft als bescherming.

Het is zo samengesteld dat het gemakkelijk aan te brengen is en bevat zelf-nivellerende eigenschappen voor een moderne strakke uitstraling. Ideaal voor deuren, kozijnen, plinten, vensterbanken, radiatoren en keukenkastjes. Deze verf is ook geschikt voor meubels wanneer je een mooie strakke afwerking beoogt.

De verf heeft een glans van 10%, wat een subtiele helderheid en sterkere slijtvastigheid geeft dan een matte verf.

Annie Sloan Satin Paint is kindvriendelijk, laag in VOC’s en makkelijk schoon te maken. Alle 14 kleuren zijn volledig afgestemd op de prachtige Annie Sloan Wall Paint-collectie.

  • Op waterbasis
  • Sneldrogend
  • Grondig getest door verfexperts
  • Gecertificeerd Toy Safe

Annie Sloan Satin Paint is verkrijgbaar in één maat: 750 ml voor ongeveer 11 m2. Het uiteindelijke verbruik is afhankelijk van de ondergrond en toepassing.

Voorbereiding algemeen:

Zorg ervoor dat het te verven oppervlak schoon en droog is, en vrij van stof en olie-achtige vlekken. We adviseren een goede verfreiniger op waterbasis.

Voorbereiding metaal:

Schuur het te verven oppervlak grondig en maak schoon. Ontvet elk ongeverfd metalen oppervlak goed. Eerder geverfde metalen oppervlakken moeten worden teruggeschuurd om ervoor te zorgen dat losse of afbladderende verf wordt verwijderd. Het gebruik van een speciale primer voor metaal wordt geadviseerd om de levensduur van Annie Sloan Satin Paint te garanderen en
om het onderliggende metaal te beschermen.

Radiatoren:

Zorg ervoor dat de radiator uit staat en volledig is afgekoeld. Laat de verf minimaal 4 uur drogen voor je de radiator weer aanzet.

Nieuw hout:

Gebruik voor het beste resultaat bij het schilderen van onbehandeld hout een verdunde laag Annie Sloan Satin Paint als basislaag.

Eerder behandeld hout:

Verwijder alle ondeugdelijke of afbladderende verf (maar wat vast zit, zit vast). Gebruik eerst een verdunde laag Satin Paint bij een drastische kleurverandering.