Meld je hier aan

Workshop verftechnieken II

De workshop Verftechnieken II is een vervolg op de workshop Verftechnieken I. In deze workshop gaan we niet alleen met Chalk Paint™ en Wax aan de slag maar ook met Gold Size en Gold Leaf en Craqueleur. Ook leer je hoe je een crackled look kunt maken met Chalk Paint™, we gaan Frottage toepassen om een mooi verweerd effect te maken, je leert de Rough Look (ruige look voor bv op een muur) en we gaan kleuren blenden (kleuren nat in nat verwerken.)

We werken op een houten paneel zodat je de technieken goed onder de knie krijgt en er thuis direct mee aan de slag kunt.De workshop wordt gegeven op de 1e etage van het atelier.

Tijd: 19.00- ca 22.30 uur
Kosten: €49.00 p.p.

Dit is inclusief alle materialen, 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind van de avond een drankje met een hapje.Na afloop van de workshop krijg je 10% korting op alle producten van Annie Sloan, met uitzondering van de boeken en de gebruikelijke voordeelpakketten.

Deze workshop wordt gegeven op:

Woensdag 13 oktober 2021 (2 plaatsen vrij)
Dinsdag 9 november 2021 (6 plaatsen vrij)

Je kunt je hier direct aanmelden.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere info.

Wil je nog meer verftechnieken ontdekken, kijk dan zeker ook even bij Verftechnieken III

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.

Workshop Annie Sloan Verfftechnieken III
Workshop Annie Sloan Verftechnieken II
Workshop Annie Sloan Verftechnieken II