Wall Paint

Wall Paint™ van Annie Sloan is ongelofelijk sterk, duurzaam, afwasbaar en schrobbaar. Het is ontworpen voor de zogenaamde “high traffic” gebieden in huis. Het is ideaal voor keukenmuren, badkamers, gangen en trappen.

De decoratieve verf, Chalk Paint™, is niet altijd opgewassen tegen slijtage door het drukke gezinsleven, plakvingers en natte honden. Wall Paint is dat wel en is hiermee een perfecte aanvulling op Chalk Paint™.

Wall Paint is een muurverf op waterbasis die goed dekt. De verf is rijk aan kwalitatieve pigmenten, zodat je een goede dekking krijgt en een weelderige diepe kleur. Wall Paint sneldrogend en heeft een zacht matte afwerking.

En wist je dat je de Wall Paint heel goed kunt gebruiken als schoolbord! En het leuke daar aan is dat het niet persé zwart hoeft te zijn, je kunt de kleur dus aanpassen aan je interieur.

Wall Paint kan zowel met een kwast als roller worden aangebracht en is verkrijgbaar in 16 prachtige kleuren die onderling goed gemengd kunnen worden. Met een blik van 2500 ml verf je ca 36 m².

Bekijk hier alle kleuren wall paint