Annie Sloan Workshop Verftechnieken 1
Meld je hier aan

Workshop Annie Sloan Verftechnieken 1 (beginners)

Laat je inspireren door Annie’s praktische verfmethode en krijg zo meer vertrouwen om moeiteloos allerlei professionele resultaten te creëren.

Tijdens de originele Workshop Annie Sloan Verftechnieken 1, maak je uitgebreid kennis met de Chalk Paint™ van Annie Sloan en ga je hier ook zelf mee aan de slag. De workshop wordt gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel & workshopatelier.

Wil je weten wat je allemaal met Chalk Paint™ kunt, dan is de workshop Annie Sloan Verftechnieken 1, hier uitermate geschikt voor. Deze avond leer je diverse technieken om met Chalk Paint™ te werken. Op een houten paneel oefen je technieken zoals kleuren mixen, textuur creëren (oude look met veel textuur), 2 kleuren effect (distressed look), een gladde moderne finish en colour wash.

Verder gaan we de wax techniek uitgebreid behandelen en leer je wanneer je beter voor de Chalk Paint Lacquer (vernis) kunt kiezen.

Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen gemaakte paneel en heel veel informatie, waarmee je zelf thuis lekker aan de slag kunt.

Tijdens de workshop Annie Sloan Verftechnieken 1 is er genoeg tijd om vragen te stellen en ideeën op te doen door alle geverfde meubels en accessoires in het atelier.

Na afloop van de workshop krijg je maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint, alle wax en Lacquer én op het volledige assortimenten verf- en waxkwasten van Annie Sloan en daarnaast kun je gebruik maken van enkele unieke Annie Sloan-aanbiedingen. De korting en de aanbiedingen zijn alleen geldig op de dag van je workshop!

Kosten: €49.00 p.p. 

De prijs is inclusief alle materialen, gebruik van Annie Sloan schort en kwasten, informatie, 2 x koffie/thee met wat lekkers en na afloop een glas wijn of sap met een hapje én een handige Chalk Paint™ kleurenkaart.

 

Deze workshop wordt gegeven op:

Woensdagmiddag 9 maart 2022 van 13.00 – 16.00 uur (Vol)

Woensdagmiddag 13 april  2022 van 13.00 – 16.00 uur (Vol)
Donderdagavond 21 april 2022 van 19.00 – 22.00 uur (Vol)

Woensdagmiddag 18 mei 2022 van 13.00 – 16.00 uur (5 plaatsen vrij)

 

Je kunt je hier direct aanmelden.* Heb je een cadeaubon? Geef dan de datum van je keuze aan via de mail.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

 

Wil je nog meer verftechnieken ontdekken, kijk dan zeker ook even bij de Annie Sloan vervolg workshops Verftechnieken II en Verftechnieken III.Deze drie workshops samen vormen de Annie Sloan Masterclass.

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.