Workshop Verftechnieken 3
Meld je hier aan

Workshop Annie Sloan Verftechnieken 3

De workshop Annie Sloan Verftechnieken 3 is een vervolg op de workshop Verftechnieken I en Verftechnieken II. 

Tijdens de workshop Technieken III ga je aan de slag met:

  • sjabloneren/stencillen met diverse technieken
  • goldleaf en goldsize: vergulden 
  • frottage: een prachtige techniek om kleuren over elkaar heen te leggen om een mooi verweerd effect te krijgen. Ook fantastisch te gebruiken als ‘betonlook’ op allerlei ondergronden! 
  • bonustechnieken: dry brush-techniek en nog 2 extra betonlook-technieken

We werken op een houten paneel zodat je de technieken goed onder de knie krijgt en er thuis direct mee aan de slag kunt. De workshop wordt gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel &workshopatelier.

Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Kosten: €49.00 p.p.

Dit is inclusief alle materialen, 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind een drankje en een hapje. Op de Annie Sloan-materialen die we gebruikt hebben tijdens de workshop, ontvang je 10% workshop-korting.

 

Deze workshop wordt gegeven op:

Woensdagavond 6 april 2022  (2 plaatsen vrij)

Donderdagavond 30 juni 2022 (8 plaatsen vrij)

 

Je kunt je hier direct aanmelden.* Heb je een cadeaubon? Geef dan de datum van je keuze aan via de mail.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

 

Wil je nog meer verftechnieken ontdekken, kijk dan zeker ook eens bij Verftechnieken II

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.