Workshop annie sloan verftechnieken iii

De workshop Annie Sloan Verftechnieken III is een vervolg op de workshop Verftechnieken I en Verftechnieken II. In deze workshop gaan we onder andere de volgende technieken toepassen: Ombre (2 kleuren mooi in elkaar over laten te lopen), gladde- en extra gladde afwerking (flat- en ultra smooth finsh), een scherpe lijn maken, sjabloneren, image transfer (afbeelding overbrengen op hout, Detail Bruchwork, stempelen, hout waxen en het maken van een gekleurde wax.

We werken op een houten paneel zodat je de technieken goed onder de knie krijgt en er thuis direct mee aan de slag kunt.

De workshop wordt gegeven op de 1e etage van het atelier.

Tijd: 19.00 uur- ca 22.30 uur
Kosten: €49.00 p.p.

Dit is inclusief alle materialen, 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind van de avond een drankje en een hapje.

Na afloop van de workshop krijg je 10% korting op alle producten van Annie Sloan, met uitzondering van de boeken en de gebruikelijke voordeelpakketten.

Deze workshop wordt gegeven op

Donderdag 9 september 2021 (Vol)
Woensdag 27 oktober 2021 (2 plaatsen vrij)

Je kunt je hier direct aanmelden.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.

Zou je deze workshop graag eerder willen volgen, dan bovenstaande datum? Stuur dan een mail , dan zet ik je op de lijst erbij, bij 4 aanmeldingen plannen we dan gezamenlijk een nieuwe datum.

Wil je nog meer verftechnieken ontdekken, kijk dan zeker ook eens bij Verftechnieken II

Aan de workshop tafel is er genoeg ruimte om de 1.5 mtr. regel toe te passen en maken we ook gebruik van mooie grote schermen.

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.