Workshop 'hippe onderzetters'

Sinds vorig jaar verkopen wij ook de super gave stempels en transfers van Iron Orchid Designs en in deze workshop gaan we werken met hun gave stempels en uiteraard Annie Sloan Chalk Paint™

Met de vele soorten stempels en een kleur naar keuze maak je je eigen ‘Hippe Onderzetters’ of zet ze leuk neer op bijv. je dressoir of buffetkast of gebruik ze als een scrabble woordplank.

Wat ga je doen?

Allereerst verf je 5 onderzetters in een basis kleur met Annie Sloan Paint naar keuze, uiteraard zonder schuren en gronden! Als de verf droog is ga je de onderzetters decoreren met de stempels van Iron Orchid Designs en eventueel een beetje door schuren voor het verweerde effect.

We hebben veel verschillende soorten stempels: vogels, bloemen, vlinders, boerderijdieren, letters, varens en ander blad, kroontjes, etiketten, korte teksten en rozen.

Tot slot werken we de onderzetters af met Chalk paint™ Lacquer van Annie Sloan.

Iron Orchid Designs heeft ook prachtige Transfers in hun collectie, voor op meubels en muren. Omdat de verf toch even moet drogen geef ik in de tussentijd een korte demonstratie hoe je deze transfers kunt gebruiken op je eigen meubels.

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen verf- of DIY ervaring nodig!

De workshop ‘Hippe Onderzetters’ is inclusief alle materialen, gebruik van schorten en kwasten, 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind van de avond een hapje en een drankje.

De kosten voor deze workshop zijn €45.00 p.p. all in. Het maximaal aantal deelnemers is 4 personen. De workshop wordt gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel/workshopatelier in Druten. Tijd: 19.00 uur tot ca 22.00 uur. 

Meld je aan voor een extra datum. Bij aanmelding van 4 personen in totaal plan ik dan gezamenlijk een nieuwe workshop. Stuur een mail naar info@deoudedeelzolder.nl

Deze workshop kan ook geboekt worden voor een vriendinnenuitje, personeelsfeestje, familiedagje of anderszins met 4 pers. Informeer naar de mogelijkheden!

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.