In deze workshop ga je 2 kalkdoeken maken, in 2 maten, met de “Neutrals” van Annie Sloan Chalk paint. Dit zijn prachtige neutrale kleuren die passen in ieder interieur. Na het aanbrengen van de Chalk Paint in verschillende kleuren en het laten drogen van de doeken breng je vervolgens sjablonen/stencils naar keuze aan in een bijpassende neutrale kleur. Zo maak je in een avondvullend programma, jouw eigen kalkdoeken!

De workshops worden gegeven op de 1e etage van het atelier.

Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: €49.00 p.p

De prijs is inclusief alle materialen, gebruik van schort en kwasten, 2 x koffie/thee met wat lekkers en natuurlijk een drankje met een hapje aan het eind van de avond.

Dinsdag 27 juli 2021 (Vol)
Donderdag 29 juli 2021 (Vol)
Donderdag 7 oktober 2021 (2 plaatsen vrij)

Meld je aan voor een nieuwe datum. Bij aanmelding van 6 personen in totaal plan ik dan gezamenlijk een nieuwe workshop. Stuur een mail naar info@deoudedeelzolder.nl

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen Annie Sloan- of DIY ervaring nodig.

Heb je zelf een groepje van 6 – 8 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.

Workshop Kalkdoeken
Workshop Kalkdoeken
Workshop Kaldoeken
Workshop Kalkdoeken