Workshop kalkdoeken

Wij zijn weer begonnen met het geven van workshops. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en ipv van 8 pers. aan onze grote workshop tafel, hebben we dan plaats voor 4 pers. met 1.5 meter afstand en mooie stijlvolle schermen op de tafel.

 

In deze workshop ga je 2 kalkdoeken maken, in 2 maten, met de “Neutrals” van Annie Sloan Chalk paint. Dit zijn prachtige neutrale kleuren die passen in ieder interieur. Na het aanbrengen van de Chalk Paint in verschillende kleuren en het laten drogen van de doeken breng je vervolgens sjablonen/stencils naar keuze aan in een bijpassende neutrale kleur. Zo maak je in een avondvullend programma, jouw eigen kalkdoeken!

De workshops worden gegeven op de 1e etage van het atelier.

Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: €45.00 p.p

De prijs is inclusief alle materialen, gebruik van schort en kwasten, 2 x koffie/thee met wat lekkers en natuurlijk een drankje met een hapje aan het eind van de avond.

Meld je aan voor een extra datum. Bij aanmelding van 4 personen in totaal plan ik dan gezamenlijk een nieuwe workshop. Stuur een mail naar info@deoudedeelzolder.nl

Er zijn nu 2 aanmeldingen voor een nieuwe workshop, nog 2 aanmelding erbij en dan plan ik in overleg een nieuwe datum.

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen Annie Sloan- of DIY ervaring nodig.

Deze workshop is ook leuk voor bv een vriendinnenuitje etc. Informeer naar de mogelijkheden.

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.