Workshop kalkdoeken

Wij zijn weer begonnen met het geven van workshops. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en ipv van 8 pers. aan onze grote workshop tafel, hebben we dan plaats voor 4 pers. met 1.5 meter afstand en mooie stijlvolle schermen op de tafel.

 

In deze workshop ga je 2 kalkdoeken maken, in 2 maten, met de “Neutrals” van Annie Sloan Chalk paint. Dit zijn prachtige neutrale kleuren die passen in ieder interieur. Na het aanbrengen van de Chalk Paint in verschillende kleuren en het laten drogen van de doeken breng je vervolgens sjablonen/stencils naar keuze aan in een bijpassende neutrale kleur. Zo maak je in een avondvullend programma, jouw eigen kalkdoeken!

De workshops worden gegeven op de 1e etage van het atelier.

Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: €45.00 p.p

Woensdag 20 januari 2021 (Vol)
Donderdag 28 januari 2021 (Vol)

De prijs is inclusief alle materialen, gebruik van schort en kwasten, 2 x koffie/thee met wat lekkers en natuurlijk een drankje met een hapje aan het eind van de avond.

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen Annie Sloan- of DIY ervaring nodig.

Heb je zelf een groepje van 4 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.

 

Workshop Kalkdoeken
Workshop Kalkdoeken
Workshop Kaldoeken
Workshop Kalkdoeken