Kalkdoeken

Workshop Kalkdoeken

 
In de workshop Kalkdoeken maak je 2 doeken, in 2 maten, met de “Neutrals” van Annie Sloan Chalk paint. Dit zijn prachtige neutrale kleuren die passen in ieder interieur. Na het aanbrengen van de Chalk Paint in verschillende kleuren en het laten drogen van de doeken breng je vervolgens sjablonen/stencils naar keuze aan in een bijpassende neutrale kleur. Zo maak je in een avondvullend programma, jouw eigen kalkdoeken!
De workshops worden gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel & workshopatelier.
Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: €49.00 p.p.
 
De prijs is inclusief alle materialen, gebruik van schort en kwasten, 2 x koffie/thee met wat lekkers en natuurlijk een drankje met een hapje aan het eind van de avond.
 
De workshop Kalkdoeken wordt gegeven op:
Donderdag 24 maart 2022 (Vol)
 
Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen Annie Sloan– of DIY ervaring nodig.
 
Je kunt je hier direct aanmelden.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.
 
Is de workshop vol en wil je graag op de reservelijst? Stuur dan een mailtje. Bij voldoende aanmeldingen plannen we dan weer een nieuwe workshop. Zodra de ander halve meter maatregel opgeheven wordt, kunnen er ook weer meer personen deelnemen aan de workshops!
 
Heb je zelf een groepje van 6 – 8 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!
 
*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.
Workshop Kalkdoeken
Workshop Kalkdoeken
Workshop Kalkdoeken
Workshop Kalkdoeken
Workshop kalkdoeken