Workshop Mixed Media

Workshop Mixed Media op Canvas

In deze super leuke en zeer creatieve workshop ga je aan de slag met heel veel verschillende technieken en producten. Je werkt op een canvasdoek van 30 x 30 cm.

Je kiest van te voren een afbeelding die jij mooi vindt, ik stuur je deze toe na aanmelding van de workshop. Als je zelf een afbeelding hebt is het ook prima!

De afbeelding wordt aangebracht met de decoupage techniek en daarna verder bewerkt met oa, sjabloneren, 3D sjabloneren, structuur, blenden en vergulden. Je bepaalt helemaal zelf hoe het canvasdoek er uit komt te zien.

Het resultaat is een prachtig kunstwerk wat je neer kunt zetten of eventueel op kunt hangen; een mooie blikvanger in je huis of de veranda.

Deze workshop Mixed Media op Canvas is voor iedereen! Je hebt geen verf- of DIY-ervaring nodig.

De workshop Mixed Media op Canvas is inclusief:

  • Canvasdoek 30 x 30 cm
  • Gebruik van alle materialen, zoals afbeelding op rijstpapier, verf, div. decoratie materialen, Annie Sloan schorten en kwasten, wax etc.
  • Koffie/thee met iets lekkers
  • Aan het einde van de workshop een hapje en drankje

De kosten voor deze workshop zijn €52.50 p.p. en wordt gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel & workshopatelier.

 

Wanneer:

Donderdagavond 14 april 2022 van 19.00 – ca 22.00 uur (1 plaats vrij)

Woensdagmiddag 11 mei 2022 van 13.00 – ca 16.00 uur (Vol)
Dinsdagavond 24 mei 2022 van 19.00 – ca 22.00 uur (Vol)

Woensdagmiddag 1 juni 2022 van 13.00 – ca 16.00 uur (Vol)

Je kunt je hier direct aanmelden voor de workshop mixed media.* Heb je een cadeaubon? Geef dan de datum van je keuze aan via de mail.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

 

Heb je zelf een groepje van 6-8 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.

Workshop Mixed Media