In deze workshop begin je met het maken van een “roestige” ondergrond met Chalk Paint™ van Annie Sloan. Daarna ga je de ‘hoofdkleur’ aanbrengen, dit zijn 3-4 verschillende kleuren, die je mooi in elkaar laat overlopen. Je hebt de keuze uit 8 verschillende sjablonen en de kleur bepaal je uiteraard ook zelf. Vervolgens breng je het sjabloon aan met schaduw effect en tot slot werk je het bord af met Chalk Paint Clear- en Dark Wax. Aan het eind van de avond heb je een mooi stoer bord op A3 formaat voor in huis of onder je veranda! Onderaan de pagina vind je een fotogalerij met een aantal mogelijkheden.

De workshop word gegeven op de 1e etage van het atelier.

Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: €39,95 p.p.

De kosten zijn inclusief alle materialen, gebruik van schort en kwasten en 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind van de avond een glas wijn/sap met een hapje.

Deze workshop wordt gegeven op:

Donderdag 26 maart 2020 (1 plaats vrij) *geannuleerd i.v.m. het Corona virus

Woensdag 8 april 2020 (Vol) *geannuleerd i.v.m het Corona virus*

Donderdag 14 mei 2020 (8 plaatsen vrij)*geannuleerd i.v.m. het Corona virus*

Woensdag 3 juni 2020 (5 plaatsen vrij) *gaat door onder voorbehoud*

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen Annie Sloan- of DIY ervaring nodig.

Je kunt je hier direct aanmelden.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.

Deze workshop kan ook geboekt worden voor een vriendinnenuitje, personeelsfeestje, familiedagje of anderszins. Informeer naar de mogelijkheden!

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.