In deze workshop begin je met het maken van een “roestige” ondergrond met Chalk Paint™ van Annie Sloan. Daarna ga je de ‘hoofdkleur’ aanbrengen, dit zijn 3-4 verschillende kleuren, die je mooi in elkaar laat overlopen. Je hebt de keuze uit 8 verschillende sjablonen en de kleur bepaal je uiteraard ook zelf. Vervolgens breng je het sjabloon aan met schaduw effect en tot slot werk je het bord af met Chalk Paint Clear- en Dark Wax. Aan het eind van de avond heb je een mooi stoer bord op A3 formaat voor in huis of onder je veranda! Onderaan de pagina vind je een fotogalerij met een aantal mogelijkheden.

De workshop word gegeven op de 1e etage van het atelier.

Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: €49.00 p.p.

De kosten zijn inclusief alle materialen, gebruik van schort en kwasten en 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind van de avond een drankje met een hapje.

Meld je aan voor een nieuwe datum. Bij aanmelding van 6 personen in totaal plan ik dan gezamenlijk een nieuwe workshop. Stuur een mail naar info@deoudedeelzolder.nl

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen Verf- of DIY ervaring nodig.

Heb je zelf een groepje van 6 – 8 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.

Workshop Roestige Vintage Borden
Workshop Roestige Vintage Borden
Workshop Roestige Vintage Borden
Workshop Roestige Vitage Borden