Workshop Roestige Vintage Borden

Workshop Roestige Vintage Borden

In de workshop Roestige Vintage Borden begin je met het maken van een “roestige” ondergrond met Chalk Paint™ van Annie Sloan. Daarna ga je de ‘hoofdkleur’ aanbrengen, dit zijn 3-4 verschillende kleuren, die je mooi in elkaar laat overlopen. Je hebt de keuze uit 8 verschillende sjablonen en de kleur bepaal je uiteraard ook zelf. Vervolgens breng je het sjabloon aan met schaduw effect en tot slot werk je het bord af met Chalk Paint Clear- en Dark Wax. Aan het eind van de avond heb je een mooi stoer bord op A3 formaat voor in huis of onder je veranda! Onderaan de pagina vind je een fotogalerij met een aantal mogelijkheden.

De workshop Roestige Vintage Borden wordt gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel & workshopatelier.

Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: €49.00 p.p.

De kosten zijn inclusief alle materialen, gebruik van schort en kwasten en 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind van de avond een drankje met een hapje.

 

De workshop wordt gegeven op:

Woensdag 20 april 2022 (Vol)

Woensdag 22 juni 2022 (3 plaatsen vrij)

 

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen Verf- of DIY ervaring nodig.

Je kunt je hier direct aanmelden.* Heb je een cadeaubon? Geef dan de datum van je keuze aan via de mail.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.

Wil je graag een workshop volgen, maar zit de datum van je keuze vol? We hebben ook een reservelijst : in het geval er plaatsen vrij komen word je dan het eerst benaderd. En bij een volle reservelijst plannen we natuurlijk weer een extra workshop. 

Stuur ons even een mail als je een plekje op de reservelijst zou willen!

 

Heb je zelf een groepje van 6 – 8 personen waarmee je een workshop zou willen volgen? We regelen graag een aparte datum voor je!

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop Roestige Vinatage Borden, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.

Workshop Roestige Vintage Borden
Workshop Roestige Vintage Borden
Workshop Roestige Vintage Borden
Workshop Roestige Vitage Borden
Workshop Roestige Vintage Borden
Workshop Roestige Vintage Borden