Meld je hier aan

Workshop Annie Sloan Verftechnieken I (beginners)

Laat je inspireren door Annie’s praktische verfmethode en krijg zo meer vertrouwen om moeiteloos allerlei professionele resultaten te creëren.

Tijdens de originele Annie Sloan workshops, maak je uitgebreid kennis met de Chalk Paint™ van Annie Sloan en ga je hier ook zelf mee aan de slag. De workshop wordt gegeven op de 1e etage van ons sfeervolle atelier. Wil je weten wat je allemaal met Chalk Paint™ kunt, dan is de workshop Verftechnieken I, hier uitermate geschikt voor.Deze avond leer je diverse technieken om met Chalk Paint™ te werken. Op een houten paneel oefen je technieken zoals kleuren mixen, textuur creëren (oude look met veel textuur), 2 kleuren effect (distressed look),  een gladde moderne finish, colour wash en het vergulden met gilding wax. Verder gaan we de wax techniek uitgebreid behandelen en leer je wanneer je beter voor de Chalk Paint Lacquer (vernis) kunt kiezen. Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen gemaakte paneel en heel veel informatie, waarmee je zelf thuis lekker aan de slag kunt.Tijdens de workshop is er genoeg tijd om vragen te stellen en ideeën op te doen door alle geverfde meubels en accessoires in het atelier.Na afloop van de workshop krijg je 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle waxen en verf- en waxkwasten van Annie Sloan*!

Tijd: 19.00 – ca 22.30 uur
Kosten: €49.00 p.p. 

De prijs is inclusief alle materialen, gebruik van Annie Sloan schort en kwasten, informatie, 2 x koffie/thee met wat lekkers en na afloop een glas wijn of sap met een hapje, 10% korting op alle  Annie Sloan producten én een handige Chalk Paint™ kleurenkaart.*met uitzondering van de gebruikelijke voordeel pakketten die normaal gesproken gelden

Deze workshop wordt gegeven op:

Donderdag 2 september 2021 (Vol)
Woensdag 15 september 2021 (2 plaatsen vrij)
Donderdag 30 september 2021 (1 plaats vrij)
Dinsdag 5 oktober 2021 (1 plaats vrij)
Donderdag 21 oktober 2021 (2 plaatsen vrij)
Woensdag 3 november 2021 (4 plaatsen vrij)

Je kunt je hier direct aanmelden.* Je ontvangt daarna van ons een bevestiging van je aanmelding met verdere informatie.

Wil je nog meer verftechnieken ontdekken, kijk dan zeker ook even bij de Annie Sloan vervolg workshops Verftechnieken II en Verftechnieken III.Deze drie workshops samen vormen de Annie Sloan Masterclass.

*Bij annulering binnen 72 uur voor aanvang van de workshop, zal 50% van het cursusgeld in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van de workshop is dit 100%.